Ripple Dev Ortaklığı Duyurdu: CEO’su Heyecanlandı!

Ripple, Archax dijital varlık borsası ile ortaklığını duyurdu. Şirketler, XRP Ledger’a milyonlarca dolarlık tokenize gerçek dünya varlığı (RWAs) getirmek için çalışacak. Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, şirketin en son kilometre taşından duyduğu heyecanı dile getirdi. Bu işbirliği, finansal teknoloji dünyasında, özellikle de varlık tokenizasyonu alanında ileriye doğru atılmış önemli bir adımı işaret ediyor.

Ripple, Archax ile ortaklığını genişletiyor

Mevcut XRP Ledger Apex 2024 etkinliğinde, Ripple ve Archax’ın önümüzdeki yıl içinde XRP Ledger’a yüz milyonlarca dolarlık tokenize gerçek dünya varlığı (RWAs) getirmek için ortaklıklarını genişletecekleri açıklandı. Bu hamle, XRPL’yi RWA tokenizasyonu için önde gelen Blockchain’lerden biri haline getirecek. Son anlaşma, Ripple’ın Archax ile olan ve 2022 yılında Archax’ın müşterilerine dijital varlık saklama hizmetleri sunmak için Metaco ile ortaklık kurmasıyla başlayan işbirliğinin genişlemesine işaret ediyor. Kriptokoin.com olarak bildirdiğimiz üzere Ripple, 2023 yılının ortasında Metaco’yu satın aldı.

Brad Garlinghouse, önemli kilometre taşına tepki gösterdi!

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, bu dönüm noktasından duyduğu heyecanı takipçileriyle paylaştı. Bu bağlamda Garlinghouse, finans kurumları arasında XRP Ledger (XRPL) gibi Blockchain platformlarında gerçek dünya varlıklarını (RWA’lar) tokenize etme eğiliminin arttığını vurguladı. Bu eğilim varlık yönetiminin çehresini yavaş yavaş değiştiriyor. Garlinghouse, sevincini şu ifadelerle diler getirdi:

Ripple ve ArchaxEx ile bu bağlantı konusunda çok heyecanlıyım. Finans kurumları, Archax gibi düzenlenmiş kuruluşlar aracılığıyla RWA’larını XRPL gibi katman 1’lerde giderek daha fazla tokenleştiriyor. Ben, bunun gelecekte katlanarak büyümesini bekliyorum.

Ripple CEO’su oldukça heyecanlı, çünkü…

Archax, RWA’ların tokenizasyonunu sağlamak için önde gelen finans kurumlarıyla ortaklık yapıyor. Bu işbirliği sayesinde, bu kurumlar varlıklarını tokenize etmek için XRPL’yi kullanma imkanları elde ediyor. Ripple CEO’su oldukça heyecanlı. Çünkü bu trendde potansiyel görüyor. RWA’ların tokenizasyonunun sadece devam etmeyeceğini, gelecekte katlanarak genişleyeceğini öngörüyor. Beklentiler bu büyümenin, artan taleple birlikte Blockchain teknolojisinin doğal faydalarıyla gerçekleşeceği yönünde.

XRPL, açık kaynaklı, halka açık, merkezi olmayan bir katman-1 Blockchain. Son on yılda 1.000’den fazla projeye ev sahipliği yaptı. Ek olarak, 2012’den bu yana 2,8 milyardan fazla işlemi hatasız veya güvenlik ihlali olmadan işledi. Ayrıca, 120’den fazla doğrulayıcıdan oluşan bir ağ ile beş milyondan fazla aktif cüzdanı destekledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir